Visie Strategie of Uitvoeringsprogramma

Is het voor jullie een flinke opgave om tot een circulaire visie/strategie of uitvoeringsprogramma te komen? Kunnen jullie daar extra hulp bij gebruiken en willen jullie niet in de valkuilen trappen waar andere organisaties voor jullie al in zijn getrapt? Liever niet een rapport dat uiteindelijk in een la belandt en waar weinig handelingsperspectief in zit? Liever niet een langdurig traject met veel theoretische exercities, maar zo snel mogelijk aan de slag?

Wij hebben vele organisaties geholpen met het ontwikkelen van visies, strategie√ęn en uitvoeringsprogramma’s of actieagenda’s. Eerlijk is eerlijk: wij hebben veel geleerd sinds de eerste gemeenten, provincies en regio’s ons jaren geleden vroegen om circulaire economie op de kaart te zetten. Soms met vallen en opstaan en af en toe door tegen een muur aan te lopen. Waarom werden veel van onze goede intenties uiteindelijk niet gerealiseerd? Circulaire economie is een complex onderwerp met veel betrokken partijen en een nieuw thema waarin nog veel uitgevonden moet worden. We weten inmiddels wat de do’s en don’ts zijn. We weten wat handige insteken zijn, hoe je voortbouwt op al bestaande kennis, hoe je slimmer tot uitvoering kunt komen en hoe je anderen hierbij kunt betrekken.

Benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen?

Wat anderen over ons zeggen

michael-fousert-umSMSl0-rtc-unsplash

Gemeente Den Haag

“Circularities is de perfecte partij om een organisatie naar een duurzame toekomst te leiden. Circularities heeft een excellente prestatie geleverd voor de stad Den Haag. Ze maakten een grondstofanalyse, ontwikkelden een praktische aanpak en trainden onze medewerkers om de implementatie van een circulaire economie samen met bewoners en bedrijven te realiseren. Circularities heeft uitstekende communicatievaardigheden, is goed georganiseerd en zal doorzetten tot het eindresultaat is behaald. Ik waardeer hun creativiteit en kristalheldere advies. Hun doorzettingsvermogen wordt gedreven door een verschil te willen maken.

Koen de Snoo

Loco gemeentesecretaris Den Haag

mark-de-jong-fihqcCfJkcg-unsplash

Provincie Noord Holland

“Met Circularities is het prettig werken. Kennis van zaken, een groot netwerk en een enorme drive om circulaire economie tot een groot succes te maken. Dat vraagt kennis en doortastendheid om het ‘operating system’ van onze economie te veranderen. Een enorme uitdaging! Vanuit elke organisatie in de keten moet aan de juiste knop gedraaid worden. Het doorgronden van het economisch systeem en de ketens heeft Circularities in de vingers en daarmee leveren ze een meerwaarde in het zoeken naar de juiste oplossing voor elk probleem dat opgelost moet worden om te komen tot een circulaire wereld.”

Nic Grandiek

Projectcoordinator Circulaire Economie

Provincie Noord-Holland