Toegepaste Inhouse Training

Zijn er mensen binnen jullie organisatie geïnteresseerd in circulaire economie? Of zouden meer collega’s ervan gehoord moeten hebben? Is niet iedereen op de hoogte van de mogelijkheden die hij/zij in zijn eigen werkveld heeft? Blijft circulaire economie een thema dat “onder iemand anders verantwoordelijkheid” valt binnen de organisatie? Zou het helpen als meer mensen binnen het bedrijf hun schouders zouden zetten onder het thema, om het echt van de grond te krijgen

Daarvoor is het noodzakelijk dat meer collega’s weten wat ze zouden kunnen doen. De inhouse training laat aan al jullie potentieel geïnteresseerde collega’s zien wat circulaire economie zou kunnen betekenen voor jullie. Welke impact zouden jullie met jullie eigen bedrijf kunnen maken en nog specifieker in de verschillende vakgebieden? Bijvoorbeeld in supply chain, R&D, product design, marketing of klantcontact. Er zijn verschillende niveaus van deze training. Variërend in tijd, diepgang en ambitie niveau.
De bedrijven die het meest succesvol zijn in de circulaire economie hebben directies/ bestuurders die het nut en de noodzaak inzien van circulaire economie . We adviseren daarom vaak een specifieke bestuurders sessie. Dit is een gecombineerde kennis sessie en een ambitie verkenning.

Benieuwd of dit interessant voor jullie kan zijn?

Stuur even een mailtje.