Circularities

Voor overheden

Bestuurdersbijeenkomst

We zorgen dat jouw bestuurders het belang inzien van serieus aan de slag gaan met circulaire economie. We scheppen helderheid over de rol van jouw decentrale overheid. Bestuurders krijgen een concreet beeld waar de kansen liggen. Natuurlijk beantwoorden we al hun vragen of gaan met ze in gesprek.

Masterclasses circulaire economie

Onze ervaringen met tientallen decentrale overheden hebben we samengebracht in een interactieve training. We zorgen dat je in een sneltreinvaart leert waar anderen soms jaren over doen. We besteden aandacht aan jouw specifieke situatie. Je kunt meteen aan de slag!

Opleiden van werknemers

Jouw belangrijkste collega’s leren in deze opleiding hoe circulaire economie concreet toepasbaar is in de kerntaken van jullie organisatie en waarom dat van belang is in hun vakgebied. Jullie hebben na de opleiding er zin in om met z’n allen extra de schouders eronder te zetten.

Coaching

Je krijgt persoonlijk antwoord op al jouw ‘circulaire’ vragen. Van strategische visie neerzetten tot het uitvoeren van circulaire actie agenda’s. Het tegenlezen van plannen, meedenken over slimme samenwerkingen tot het meekrijgen van je bestuurders. Met flexibel in te zetten coach sessies ga je een stuk sneller en met meer inspiratie en zelfvertrouwen aan de slag

Visie, strategie en uitvoeringsprogramma

We werken met jou samen aan een bestuurlijk gedragen visie, strategie of uitvoeringsprogramma die haalbaar is maar met voldoende ambitie. Concreet met duidelijke resultaten, middelen en slimme partners, waarmee daadwerkelijk wat gaat veranderen in de praktijk.

Stimulering lokale bedrijven

Afhankelijk van jouw regio helpen we koplopers op een podium, geven we inspiratie sessies of zorgen we voor een actief circulair bedrijven netwerk dat met de juiste lokale partners stappen zet. Zodat de werkgelegenheid en lokale economie in jouw regio een boost krijgt.

Spreker, facilitator, voorzitter

We kunnen jouw inspirerende bijeenkomst verzorgen, begeleiden of voorzitten. Samen bereiden we, jouw event met veel zorg en aandacht voor. Enthousiasme en energie gegarandeerd, deze bijeenkomst vergeet je niet zomaar!