Over ons

Onze missie

Circularities helpt organisaties om strategie in praktijk te brengen en mensen in beweging. Van inspiratie tot impact.

Dit is waarom we elke dag met plezier aan de slag gaan

  • Omdat we oplossingen zien voor de uitdagingen van vandaag en zien wat het jouw organisatie aan kansen biedt. 
  • Omdat onze praktische aanpak aantoont dat de circulaire economie niet complex of theoretisch hoeft te zijn.
  • Omdat we begrijpen dat een circulaire strategie cruciaal is om als organisatie in de toekomst te kunnen blijven opereren en wij weten hoe we dit samen voor elkaar kunnen krijgen.

Dit is hoe we dat doen

Met passie voor de inhoud, waanzinnig veel kennis en ervaring, een heel groot netwerk, veel enthousiasme en altijd impact voorop. Vanuit de overtuiging dat verandering alleen gebeurt als je het samen doet. We richten ons op de hoe dan?-vraag.

  • Meer praktisch dan academisch
  • Meer doen dan suggesties
  • Meer energie dan passiviteit
  • Meer wegwijzen dan terechtwijzen
  • Meer interactief dan stapels papier

Onze initiatieven

Werken met Circularities betekent automatisch mee bouwen aan een groter geheel dan alleen het belang van jouw eigen organisatie. Op weg naar een circulair Nederland zetten we telkens nieuwe initiatieven op waar iedereen baat bij heeft en die ons niet direct iets opleveren. Zo zetten we eerder het netwerk van verschilmakers in Nederland op, of de lobbyorganisatie voor circulaire economie. We zijn niet bang om als eerste een stap te zetten. Hierom worden we gewaardeerd en daardoor zijn we een kleine maar bekende impactorganisatie en geen standaard adviesbureau circulaire economie.

Onze visie op circulaire economie 

Noem het de betekeniseconomie, brede welvaart, postgroei, degrowth, duurzaamheid, cradle to cradle, green economy, groene groei, donuteconomie, ESG’s of de circulaire economie. Hoewel deze termen van elkaar verschillen zien wij vooral een gemeenschappelijk doel: het streven naar een betere toekomst voor iedereen. We willen ons niet verliezen in een discussie over definities, maar gaan liever aan de slag om tastbare impact te maken en integreren alle bovengenoemde principes in ons werk. We werken aan een leefbare aarde en toekomstbestendige economie en daarbij is circulaire economie een middel. We geloven dat technologische oplossingen ons kunnen helpen maar denken dat vooral in menselijk gedrag de sleutel tot een succesvolle samenleving ligt.

Ons team

Klaske Kruk

Klaske betovert je met een logisch verhaal. Ze weet waar we heen moeten. Als iedereen opgeeft, zit in haar hoofd een oplossing die ze sprankelend en met een kwinkslag weet over te brengen.

Sannerijn Jansen

Spreekbeurten geven op school vond Sannerijn altijd al leuk. Geduldig vastbijtend in welke inhoud dan ook, samen analyseren en overtuigend vertellen.

Emma Brouwer

Met Emma word je vrienden. Van nature heeft ze de neiging om op het positieve te focussen. Doortastend en bereid om alles te geven helpt ze iedereen in harmonie, op weg.

Jorrit Ruiter

Voor deze constante en flexibele man zijn bergen eerder heuvels. Van nature doet Jorrit ‘het goede’ want nuttig zijn en met open blik nieuws ontdekken, drijft hem.

Wil je met ons werken?

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die zich herkennen in ons verhaal. Stuur ons een open sollicitatie!

Neem contact op

Stage

Ervaring opdoen? Wij werken graag samen met stagiaires. Stuur ons een bericht!

Neem contact op

Interim

Wij werken met vaste associates die interim opdrachten doen voor onze partners.
Interesse? Laat het ons weten!

Neem contact op

Waar je ons van kent

Klaske Kruk is Circular Hero

Klaske Kruk co-host BNR Duurzaam

Jury Trouw de duurzame 100

Het Verschilmakers netwerk voor iedereen die impact wil maken

Onze podcastserie ‘Naar een circulair Nederland’