Over Ons

We zijn intrinsiek gedreven om een positief verschil te maken in de uitdagingen waar we voor staan de komende decennia. We zijn praktisch ingesteld en richten ons op het hands-on vertalen van circulaire economie theorie naar praktijk. Dat doen we niet van achter een bureau maar gezamenlijk met de mensen met wie we werken. Daarmee dragen we onze kennis over en zorgen we dat de organisaties die we helpen zelf verder kunnen.

We werken in concrete behapbare stappen met veel aandacht voor de dagelijkse praktijk en context waarin de organisatie opereert. Ons werk maken we zoveel mogelijk visueel, zodat het abstracte onderwerp begrijpelijk en sexy wordt. Een groot gedeelte van ons team bestaat uit mensen die bij de uitvoering van de eerste circulaire projecten in Nederland betrokken waren en weten wat do’s en dont’s zijn.

Wij hebben ons vaak afgevraagd waarom vele circulaire initiatieven “bij praten of inspireren blijven” en gaan met die kennis een stap verder. Die ervaringen hebben wij verwerkt in methodieken, tools en trainingen. We houden ons niet vast aan een methode als blijkt dat het nog beter kan. Door voortschrijdend inzicht passen we continue onze werkmethoden aan. We zijn alleen tevreden met de hoogste kwaliteit, zijn creatief, vooruitstrevend en aanpakkers.

Circularities werkt met een vaste pool aan associates/ zzp-ers. Dat doen we omdat de aard van ons werk vaak verschillende specialisten vergt. We staan op deze manier allemaal ondernemend in het vak.

Over Ons

Over Klaske

Klaske Kruk is oprichter van circularities, Ze begon na een carrière in het bedrijfsleven in de duurzaamheid sector. Klaske heeft sindsdien honderden circulaire trajecten voor bedrijven, steden, regio’s en provincies geleid in binnen en buitenland. Zij werkte aan de allereerste circulaire projecten in Nederland samen met de eerste pioniers op het gebied van circulaire economie. Voordat Klaske circularities oprichtte was zij programmadirecteur bij Circle Economy. Klaske is een vaak gevraagd spreker op conferenties.

Kom jij Circularities versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar goede, intrinsiek gedreven, fijne slimmeriken. Herken jij je in een of meer van de volgende omschrijvingen, stuur dan een mailtje en vertel ons waarom je denkt dat jij niet mag ontbreken in ons flexibele team.

Vastbijtertje in de inhoud

Informatie Designer

Inspirerende Facilitator

Verander Manager