Circularities

Over Circularities

Bij Circularities geloven we dat iedereen een verschil kan maken in zijn dagelijkse werkzaamheden. Het aantal professionals dat met zijn baan een positieve impact wil maken groeit met de dag. Maar hoe maak je daadwerkelijk impact met je baan of je bedrijf? Hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig ondanks de dagelijkse hectiek? En hoe maak je impact zonder direct een carrièreswitch te maken? Wij zorgen ervoor dat de impact die je maakt verder gaat dan dubbelzijdig printen, fair trade koffie drinken en afval scheiden?

 

De meeste mensen hebben inmiddels wel eens van een circulaire economie gehoord. Maar de volgende dag gaan mensen aan het werk en denken ze: “klinkt goed, die circulaire economie, maar ik weet niet wat mijn bijdrage er aan kan zijn”. En zo blijven we doen wat we altijd deden. Of wordt het thema belegd bij één iemand in de organisatie, terwijl de rest van de organisatie op een lineaire manier doordendert. Met circulaire economie wordt vaak geëxperimenteerd als pilot project naast de bestaande organisatie. Voor een circulaire economie is iedereen in de organisatie nodig. Circularities ontwikkelt de kennis voor individuele professionals in de organisatie en zorgt voor de implementatie van het thema. Zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst, iedereen zin heeft om ermee aan de slag te gaan en trots is om voor jouw organisatie te werken.

Klaske Kruk benoemd tot Circular Hero 2021

Klaske is oprichter van Circularities. Circulaire initiatieven blijven vaak hangen bij praten en inspireren, vindt ze. De vaart erin en doorzetten! Klaske is pionier op het vlak van circulaire economie heeft honderden circulaire trajecten geleid voor bedrijven en (decentrale) overheden. Circulaire economie is niet alleen een technologische transitie, maar vooral een menselijke transitie. Klaske is een vaak gevraagd (internationaal) spreker. Iemand die veel bijeenkomsten heeft geleid en elke keer weer iedereen met enthousiasme en nieuwe inzichten de deur uit weet te laten lopen. Klaske ziet altijd mogelijkheden en concrete oplossingen en is bovenal verbindend. Klaske is daarom ook niet voor niks uitgeroepen tot Circular Hero 2021.

Team Circularities

Circularities werkt met een vaste pool associates en een pool aan experts op specifieke onderwerpen. Op die manier stellen we per project het juiste team van specialisten samen. We zijn allemaal zeer intrinsiek gedreven, hebben veel ervaring, zijn praktisch ingesteld en zijn bovenal leuke mensen om mee samen te werken. Onze vaste associates zijn:

Klaske Kruk

Realisator, strateeg en ideeen generator

Inspirator, verbinder en mens georienteerd

Mirjam

Mirjam Schmull

Systeemdenker, procesbegeleider en duurzaam ondernemer

Gebouwde omgeving en integrale duurzaamheid

Puck

Puck Middelkoop

Strateeg, communicatie adviseur en marketeer

Ondernemerschap, circulaire verdienmodellen en circulair textiel.

Hylke Faber

Adviseur, projectmanager en circulair ondernemer

Verbinder

Joyce Velu

Facilitator en
kwartiermaker

Samenwerkingsverbanden en integrale duurzaamheid

Sannerijn Jansen

Projectmanager en onderzoeksjournalist

Systeemverandering, decentrale overheden

Jorrit Ruiter

Adviseur, coach en ondernemer

Decentrale overheden en bedrijven

Circularities

Wil je ons team versterken?

Lijkt het je leuk aan te sluiten bij het Circularities team? Stuur dan je korte motivatie en CV naar Klaske Kruk.