Masterclass Circulaire Economie

Ben jij opzoek naar manieren om circulaire economie steviger op de kaart te zetten binnen je gemeente/ regio of provincie? Ben je opzoek naar meer kennis en wil je weten welke methoden, technieken of oplossingen er al zijn zodat je veel sneller aan de slag kan? Wil je weten hoe je de impact van circulaire economie kunt vergroten zodat het een effect heeft dat merkbaar is in je eigen gemeente?

We besteden veel aandacht aan jouw specifieke situatie. Er bestaat niet 1 standaardoplossing voor circulaire economie. Wat succesvol gaat zijn, is erg afhankelijk van je eigen omgeving. We hebben een uitgebreide intake met je om te zorgen dat deze masterclass voldoende op jouw situatie en vragen aansluit. Je leert in deze masterclasses ook andere organisaties kennen die met hetzelfde bijltje hakken.

We gaan verder dan een focus op afval, recycling of inkopen. Deze masterclass is gebaseerd op de ervaringen die we opdeden bij grote gemeenten als Amsterdam en Den Haag en vele kleine gemeenten die we hielpen stappen te zetten in de circulaire economie. Deze masterclasses zijn niet onopgemerkt gebleven: we zijn inmiddels ook door de Nederlandse overheid, VNG, IPO en UvW gevraagd om een workshop te ontwikkelen voor alle decentrale overheden in Nederland.

Benieuwd of dit interessant voor jullie kan zijn?

Stuur even een mailtje.

Ervaringen

Gemeente Hoorn

Een oprechte aanrader als je bij een gemeente werkt en met dit onderwerp aan de slag wilt! Het was een feestje! Dank voor de leerzame en inspirerende dagen! 

Brenda Balvers

Gemeente Zuidplas

Ik kan iedereen “die iets doet met circulariteit bij gemeenten” deze masterclass aanbevelen. Ik garandeer je een hoofd vol kennis, een big smile en bakken energie! Ontzettend veel dank voor het delen van al jullie kennis en kritische feedback. Wat waren dit leuke dagen!!!

Fabienne Bosschieter

Varianten

Gemeenten

Hebben jullie behoefte aan een dergelijke workshop maar aan de gevorderde variant? Of behoefte aan een dergelijke workshop voor bestuurders? Die zijn er en stemmen we natuurlijk af op jullie specifieke wensen.

Regio

Werk je aan circulaire economie in je regio? Dan is het noodzakelijk dat omliggende gemeenten hetzelfde begrip van circulaire economie hebben om tot goede samenwerking te komen. We zorgen dat jullie elkaars potentieel op het gebied van circulaire economie leren kennen en werken naar  samenwerkingsmogelijkheden toe.

Overige

Omgevingsdienst/  Waterschap/ Provincie: interesse in een dergelijke masterclass? Ook deze kunnen we verzorgen, neem even contact op.