Circulaire Regio

Zouden jullie graag meer samenwerken met buurgemeenten op het gebied van circulaire economie? Willen jullie je beperkte middelen slim inzetten door samen te werken met omliggende gemeenten? Zou je met collega’s van anderen gemeenten op bepaalde vakgebieden of thema’s aan de slag willen?

Wij organiseren speciale themagroepen waarmee je met andere gemeenten aan een onderwerp kan werken. We zorgen dat jullie hetzelfde begrip hebben van circulaire economie en dezelfde taal spreken. We zorgen dat jullie een gezamenlijke focus krijgen die voor alle betrokken gemeenten relevant is. We maken met jullie samen de circulaire doelstellingen helder en uitvoerbaar en zorgen dat jullie de eerste kennis/ verdieping krijgen op de onderwerpen die jullie hebben gekozen. We begeleiden het formuleren van realistische circulaire trajecten. Indien gewenst zijn we daarna beschikbaar voor het in goede banen leiden van de uitvoering.

Benieuwd of dit interessant voor jullie kan zijn?

Stuur even een mailtje.

Onze Ervaring

Wij behoren tot de tien meest iconische circulaire projecten van de Circular Awards 2020!

Met de regiodagen CE aanpak, in opdracht van de ministeries van I&W, EZK, BZK en de koepel organisaties VNG, IPO, Unie van Waterschappen en Rijkswaterstaat.