Circulaire Regio

Zouden jullie graag meer samenwerken met buurgemeenten op het gebied van circulaire economie? Willen jullie je beperkte middelen slim inzetten door samen te werken met omliggende gemeenten? Zou je met collega’s van anderen gemeenten op bepaalde vakgebieden of thema’s aan de slag willen?

Wij organiseren speciale themagroepen waarmee je met andere gemeenten aan een onderwerp kan werken. We zorgen dat jullie hetzelfde begrip hebben van circulaire economie en dezelfde taal spreken. We zorgen dat jullie een gezamenlijke focus krijgen die voor alle betrokken gemeenten relevant is. We maken met jullie samen de circulaire doelstellingen helder en uitvoerbaar en zorgen dat jullie de eerste kennis/ verdieping krijgen op de onderwerpen die jullie hebben gekozen. We begeleiden het formuleren van realistische circulaire trajecten. Indien gewenst zijn we daarna beschikbaar voor het in goede banen leiden van de uitvoering.

Benieuwd of dit interessant voor jullie kan zijn?

Stuur even een mailtje.

Wat wij nu doen

972_fullimage_samenwerking blg wonen met platform31

Platform 31

In samenwerking met Platform 31 ontwikkelen we op dit moment een module speciaal gericht op ambtenaren die werken op economie afdelingen. Een van de belangrijkste afdelingen om met circulaire economie aan de slag te gaan. In verschillende sessies door het jaar heen brengen we collega’s uit hetzelfde vakgebied bij elkaar. In eerste instantie zijn de sessies gericht op kennisoverdracht maar al gauw daarna werken we toe naar intervisie-achtige sessies waarin alle deelnemers ook in hun eigen organisatie aan de slag gaan en elkaar helpen om verder te komen met de kennis die ze opgedaan hebben.