Circularities

Voor bedrijven

Workshops circulaire economie

Tijdens de workshop maken we circulaire economie concreet. Het geeft je handvatten om direct in jouw organisatie aan de slag te gaan. We zorgen dat jij stuiterend van de energie en enthousiasme naar buiten loopt. Al onze trainingen zijn op verschillende niveaus variërend in tijd, diepgang en ambitieniveau beschikbaar.

Coaching

Je krijgt persoonlijk antwoord op al jouw “circulaire” vragen. Van het neerzetten van doelen tot het activeren van je collega’s en het uitvoeren van projecten. Met flexibel in te zetten coach sessies ga je een stuk sneller en met meer zelfvertrouwen, kennis en inspiratie aan de slag.

Visie en strategie ontwikkeling

We kijken met jullie in de toekomst. We onderzoeken samen wat de veranderingen in de wereld concreet betekenen voor jullie bedrijf. We kijken welke circulaire oplossingen zorgen dat jullie toekomstbestendig worden. Samen maken we een visie en strategie, die aanspreekt en haalbaar is.

Opleiden van werknemers

Circulaire economie wordt succesvol in je organisatie als jouw cruciale collega’s intrinsiek gemotiveerd zijn en snappen aan welke knoppen ze zelf kunnen draaien om jullie organisatie voor te bereiden op de toekomst. Al onze trainingen zijn op verschillende niveaus variërend in tijd, diepgang en ambitieniveau beschikbaar.

Spreker, facilitator, voorzitter

We kunnen jouw een inspirerende bijeenkomst verzorgen, begeleiden of voorzitten. We bereiden samen, jouw event met veel zorg en aandacht voor. Enthousiasme en energie gegarandeerd, deze bijeenkomst vergeet je niet zomaar!