Datum:
donderdag 16 mei en donderdag 30 mei 2024
Tijd:
09:00 - 17:00 uur
Locatie:
BakkeRij Haarlem
Kosten:
€1000,-

Verdieping: Circulaire economie in actie

Het zetten van circulaire stappen binnen je organisatie gaat vaak gepaard met verschillende uitdagingen. Hoewel het inspirerend en zinvol is om eraan te werken, kun je soms het gevoel hebben dat de vooruitgang sneller kan of dat er meer mogelijk is dan wat jij of jouw organisatie momenteel realiseert. Daarnaast kan het als een pionier in een duurzame transitie lastig zijn om te dealen met weerstand of het idee dat je collega’s het onderwerp niet als dringend ervaren.

Hoe zorg je er dan voor dat je toch vooruitgang boekt en je eigen motivatie behoudt? Wat zijn de meest effectieve stappen, zowel binnen als buiten jouw organisatie? Hoe kun je jouw omgeving betrekken en ervoor zorgen dat je concrete resultaten behaalt? Deze training is ontwikkeld met het idee dat je jouw impact aanzienlijk kunt vergroten door de juiste keuzes te maken, diepgaande kennis op te doen, realistische doelen te stellen en slim je resultaten te meten.

Aan de hand van concrete en inspirerende voorbeelden uit jouw werkveld bieden we je praktische richtlijnen om meer circulaire stappen te zetten in jouw werk en binnen je organisatie.

In deze training leer je

  • Specifieke uitdagingen en obstakels identificeren waarmee je te maken krijgt bij het implementeren van circulaire economie in je organisatie en hoe je daar het beste mee kunt omgaan.
  • Welke (kleine) stappen je kunt ondernemen om verder vooruit te komen en welke grotere doelen jij voor jezelf en je organisatie kan stellen.
  • Hoe je de voortgang van circulaire initiatieven kan meten en evalueren.
  • Hoe je motivatie en betrokkenheid behoudt binnen en buiten je organisatie.

Je gaat ook aan de slag met een circulaire uitdaging in je eigen werk, a.d.h.v. een zelfgekozen casus. Hiermee vergroot jij je kennis en persoonlijk leiderschap rondom circulariteit!

Deze training is interessant voor:

Iedereen die al te maken heeft met circulaire activiteiten en die behoefte heeft aan meer kennis, vaardigheden en praktische handvatten om circulaire economie in de eigen organisatie op een hoger plan te tillen.

Heb je een vraag over deze training?
Bel of mail Emma op 06-52307016 / emma@circularities.com