Datum:
donderdag 11 april en donderdag 18 april 2024
Tijd:
09:00 - 17:00 uur
Locatie:
BakkeRij Haarlem
Kosten:
€1000,-

Start: Circulaire economie in actie

Steeds meer mensen willen in hun werk met duurzaamheid en circulaire economie aan de slag, ongeacht hun functie of sector. Maar hoe dan? Met de intrinsieke motivatie zit het vaak wel goed, maar het valt niet mee impact te maken zonder kennis en ervaring. Daarbij vinden veel mensen dat circulaire economie een groot en abstract begrip is. Deze training is ontworpen vanuit de overtuiging dat iedereen met CE kan beginnen, ook als het niet in je taakomschrijving staat en ongeacht je functie, ervaring of afdeling.

Wij geloven dat iedereen impact kan maken door ‘gewoon’ te beginnen. Onze beginnerscursus gaat in op de basis van een circulaire economie en de toepassing daarvan in organisaties.

In deze training leer je:

  • Wat de eerste behapbare stappen zijn waar je relatief snel succes mee kunt behalen
  • Dat circulaire economie helemaal niet zo complex hoeft te zijn
  • Op welke thema’s je de grootste impact kan maken in je eigen organisatie
  • Circulaire kansen identificeren
  • Wat circulaire strategieën zijn
  • Hoe je circulaire economie persoonlijk en toepasbaar maakt

We geven je concrete en inspirerende voorbeelden uit jouw sector en je raakt bewust van jouw eigen rol en hoe je die kan inzetten in samenwerking met collega’s. Je gaat ook meteen aan de slag met circulaire toepassingen voor een zelfgekozen project uit je werk. Hiermee ontwikkel je jouw kennis en persoonlijk leiderschap rondom circulariteit!

Deze training is interessant voor

Voor iedereen die zich herkent in deze beschrijving. Het maakt niet uit of je in het bedrijfsleven werkt of bij de (decentrale) overheid, een kennisinstelling of een ander soort organisatie. Belangrijker is dat je enthousiast wordt van het idee dat jij impact kan maken en elk project dat je tegenkomt circulair kan aanpakken. 

Heb je een vraag over deze training?
Bel of mail Emma op 06-52307016 / emma@circularities.com