Datum:
donderdag 29 februari 2024
Tijd:
10:00 - 17:00
Locatie:
Bergkerk, Dr. A. Kuyperlaan 2, Amersfoort
Kosten:
Toegangsprijs professional met dienstverband €165, zzp’er €115, student €65 (prijzen excl. btw).

Make A Leap Day

6 masterclasses van voorlopers in de nieuwe economie

Praktische handvatten, inzichten en inspiratie voor postgroei, brede welvaart en de menselijke maat. Zes perspectieven die houvast en navigatieskills bieden in een tijd van chaos en verandering.

Met masterclasses van:


Paul Schenderling: Geeft handvatten voor beleid en strategie, zodat je als professional bij de overheid een nieuwe manier van denken in kunt zetten voor een gelukkiger Nederland dat binnen de draagkracht van de aarde leeft.

Klaske Kruk: Neemt de zaal op speelse wijze mee in de verschillende stappen die je morgen kunt uitvoeren in je organisatie. Je leert van de andere deelnemers die op sommige punten misschien een stap verder zijn dan jij, of jij inspireert op sommige onderwerpen iemand met jouw impactvolle stappen.

Babette Porcelijn: Hoe kunnen we onze toekomst veiligstellen? Verduurzamen is een essentiële bouwsteen. Maar dat is nog niet alles. Naast een levende planeet hebben we ook welzijn voor iedereen en een gezonde economie nodig. Babette laat zien hoe je dit in de praktijk kunt brengen en hoe iedereen het verschil kan maken, als je maar weet hoe.

Alexander Groen: Hoe maak je jouw invloed om positief bij te dragen aan leven binnen de grenzen van één planeet zo groot mogelijk? Ervaar vanuit klimaatpsychologie en kennis over transformaties hoe jij je voetprint en handafdruk kunt vergroten.

Elisah Pals: Wat heeft minder afval nou te maken met postgroei? Elisah neemt je mee in het alternatief van de consumptiemaatschappij, en geeft een inspirerend inkijkje in toegepaste psychologie en communitybuilding.

Merlijn Twaalfhoven: Zonder schoonheid, verbeelding en speelruimte kan er geen fundamentele cultuuromslag ontstaan. Hoe maken we ruimte voor de kunstenaar in onszelf in een tijd van chaos, onzekerheid en transitiepijn?

Meer informatie vind je hier.