Staatssecretaris Vivianne Heijnen neemt infographics in ontvangst

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie heeft staatssecretaris Vivianne Heijnen vandaag onze zes infographics van circulaire impactprojecten in ontvangst genomen. Gedeputeerde Helga Witjes van Gelderland overhandigde als vertegenwoordiger van de regio’s de infographics. 

“Dit maakt circulair zo concreet en inzichtelijk, fantastisch!” “Dit verdiend een groot publiek”, reageerde de staatssecretaris. 

De infographics zijn voorbeelden van de vele circulaire initiatieven uit heel Nederland. Deze projecten laten zien hoe bedrijven, gemeenten, provincies en het rijk kunnen samenwerken aan een leefbaar Nederland. 

De NCCE vindt jaarlijks plaats tijdens de Week van de circulaire economie. Deze week is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door (beginnende) circulaire ondernemers. Wij zijn trots en blij dat wij op dit event de regio’s en hun circulaire impactprojecten onder de aandacht hebben kunnen brengen bij de staatssecretaris.

Bekijk hier alle zes infographics. Ze maken deel uit van het kennisnetwerk ‘de Verschilmakers’.