Ontmoet onze nieuwe collega Emma!

Wij zijn superblij met onze nieuwe collega Emma! Met Emma word je vrienden. Van nature heeft ze de neiging om op het positieve te focussen. Doortastend en bereid om alles te geven helpt ze iedereen in harmonie op weg.

Emma werkt nu ruim een maand bij ons en het is echt een feestje! Niemand past beter bij ons kernwaarden dan zij:

Met passie voor de inhoud, waanzinnig veel kennis en ervaring, een heel groot netwerk, veel enthousiasme en altijd impact voorop. Vanuit de overtuiging dat verandering alleen gebeurt als je het samen doet. Wij richten ons op de Hoe dan?-vraag.

  • Meer praktisch dan academisch
  • Meer doen dan suggesties
  • Meer energie dan passiviteit
  • Meer wegwijzen dan terechtwijzen
  • Meer interactief dan stapels papier

Als je Emma ook eens wil ontmoeten, ben je altijd welkom op ons kantoor in Haarlem!