Circularities lanceert infographics van de impact van circulaire projecten

Van 14 t/m 21 februari lanceren wij impact infographics van zes circulaire projecten die iedereen moet kennen.

We merken overal in Nederland dat men op zoek is naar woorden om uit te leggen wat een circulaire economie kan opleveren. Terwijl circulaire economie een antwoord is op de meeste van onze maatschappelijke problemen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben wij zes circulaire initiatieven in beeld vertaald. De infographics van deze voorbeeldprojecten tonen in een oogopslag wat het oplevert als we in Nederland samen gaan werken aan een circulaire economie. Het zijn projecten die al op verschillende plaatsen worden uitgevoerd en opschaalbaar zijn. Bekijk de infographics hier.

Wil je meer weten over een van deze projecten?

Kom dan naar de online Q&A’s op dinsdag 27 februari. In 30 minuten nemen je mee door de casus en beantwoorden we jouw vragen. Aanmelden doe je hier.